Profielfoto van annemarie-dalfsen
Gebruikersnaam: Annemarie-dalfsen
Leeftijd: 64
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Hetero
Ethniciteit: Westers
Haarkleur: Blond
Oogkleur: Blauw
Cupmaat: E
Roker: Nee
Advertentie 21:57 25-9-2017
Lieve mannen van omgeving Dalfsen, Mijn naam is Irma. Sinds 8 jaar woon ik alleen en sinds een half jaar weer terug daar waar ik ooit geboren ben, in Dalfsen. Ik ben 32 jaar getrouwd geweest maar heb helaas mijn man 8 jaar geleden moeten laten gaan. Ik ben er goed bovenop gekomen maar een gemis blijft er natuurlijk. Ik ben altijd een heel actieve vrouw geweest en dat ben ik ook nog altijd. Mijn man en ik woonden samen in Zwolle en omdat ik nu graag opnieuw wil beginnen heb ik besloten alles daar achter te laten en een frisse start te maken. Ik heb lang gedacht dat het niet goed was om me aan te melden op een website zoals deze, maar ik weet dat ik verder moet. Mijn man en ik waren altijd sexueel heel actief en we hielden het spannend door allerlei 'out of the box' dingen te doen. Ik zoek iemand die daar ook voor open staat. Graag vertel ik je meer over mezelf als je me een leuk berichtje stuurt. Lieve groetjes Irma
Fantasiën Heeft nog geen fantasiën
Annemarie-dalfsen is op zoek naar Heeft nog geen voorkeuren
Bericht inhoud
Wil je een foto bijvoegen?
of

Geen fotos ontvangen

Gesprek met Annemarie-dalfsen
Je hebt nog geen contact gehad met Annemarie-dalfsen

Ook deze vrouwen zijn geil en willen contact

sexafspraak goudje,58 in gelderland
28 December
Getrouwd, te kort aan sex, man weet er van, maar doet er niks aan. Tja, wat doe je dan? Precies, buiten de deur zoeken! Zoek een spannende man die voor ongeremde sex wel te porren is. Laat je maar horen, ik stuur je altijd ee..
sexafspraak Marie_liefdesdroom,68 in groningen
31 December
Een echte pornokoningin! Hier voor U..
sexafspraak lovehandleshehe,60 in noord-brabant
14 Mei
Pfoe.. nou had niet van myself verwacht dat ik my hier op deze site aan gaan zou melden. Had niet verwacht dat ik het in my had!! Maar ik heb het gedaan en ben trots op myself. Ben een iets wat oudere vrouw dan de rest. 56 ja..
sexafspraak Marthi,73 in zuid-holland
20 Augustus
Nog geen advertentie!
sexafspraak Fiekelive,56 in noord-brabant
26 Oktober
Na mijn scheiding nu al weer 3 jaar geleden heb ik helemaal geen sex meer gehad, hoog tijd om daar verandering in te brengen. Een relatie zoek ik dus niet of het moet een sexrelatie worden als we het allebei prettig vinden, ..